HM-Stages/Clinics


Wil je graag de ervaring van een Horsemanship stage of clinic met een verschil dan ben je aan het juiste adres. HM-stage is een overkoepeling van verschillende belangrijke aspecten die in het programma aanbod komen zoals;


* Lichaamstaal

* Respect en vertrouwen

* Harmonie

* Balance en evenwicht

* Partnership


We gaan samen nieuwe uitdagingen aan waarbij je volledig in harmonie met uw paard leert samenwerken, dit zowel op de grond als onder het zadel. Dit alles gebeurt steeds op een aangename en ontspannen manier en er wordt steeds rekening gehouden met elk niveau en iedere combinatie wordt als individu behandeld.

De planning is erg gevarieerd zodat je telkens onder verschillende omstandigheden en op verschillende plaatsen uw paard beter leert kennen. Enkele onderdelen uit het gamma zijn;


* leiden aan de hand

* trail op de grond en onder het zadel

* angsttraining 

* roundpenning

* centered riding

* trailer laden

* betere longeerwerk

* ...


Het is de bedoeling om tijdens deze periode een relatie met uw paard op te bouwen gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, zodat u samen kunt genieten en tot rust kunt komen in de natuur.

We trainen de basis ter plaatse en we trekken wanneer de groep er klaar voor is de natuur in, om wat we geleerd hebben om te zetten in de praktijk.


Stages of clinics kunnen van korte of lange duur zijn;


* Halve dag

* Volledige dag

* Weekend

* Week


Stages of clinics kunnen zelf georganiseerd worden maar ze kunnen ook op aanvraag van uzelf, club, vereniging... georganiseerd worden. Ook de onderwerpen die erin opgenomen worden kunnen aangepast worden naar uw wens of de voorkeur vanuit de groep. Voor een stage of clinic op maat neem gerust vrijblijvend contact op en er wordt bekeken wat er voor u kan gedaan worden.