'Project Canada' juli-augustus 2016 (volbracht)


Mei 2016: Met trots stel ik jullie het unieke aanbod voor dat ik recent kreeg van three golden star certificated Chris Irwin trainer om deze zomer een mentorship program (natural horsemanship) in Canada te gaan volgen. Ik krijg de kans een privémentorship pro-

gram te kunnen gaan volgen waarbij ik direct mag werken met paarden uit hun eigen

klantenbestand, waarbij mijn kennis en kunnen versterkt zal worden aan de hand van trainingen en lessen. Hierbij krijg ik ook onbeperkt toegang tot de archiefruimte van de organisatie waar ik mezelf kan verdiepen in hun lectuur, archieven... om vervolgens gecertificeerd te kunnen worden onder de naam Chris Irwin (de wereldberoemde Canadese Horse-Whisperer).


September 2016: Ondertussen volbracht ik de mentorship en behaalde ik dubbel goud of Master Level 2 binnen de Chris Irwin Methology Of Equestrian Art. Hiernaast werd ik bekroond als ambassadrice van Chris irwin Insights in België en kreeg de zegen als eerste persoon ooit zo snel, zo ver te geraken binnen het Chris irwin programma.

'Project Saving the Mustangs'


Graag wil ik mezelf ook inzetten voor “Saving the mustangs” in Amerika, dit is een organisatie die instaat voor het helpen van de wilde mustang paarden die wegens overpopulatie momenteel massaal opgesloten worden in kleine round pens en in zeer barre omstandigheden moeten zien te overleven. Dit vaak zonder enige beschutting tegen extreme weersomstandigheden, waardoor voor veel van deze legendarische dieren hun laatste dagen geteld zijn... u kunt gerust even een kijkje nemen op hun site www.savingamericasmustangs.org maar ik wil wel verwittigen voor de soms erg confronterende beelden. Er wordt momenteel gewerkt aan een samenwerking met deze organisatie waarbij telkens een deel van de opbrengst uit projecten naar het redden van deze legendarische dieren zal gaan.


- Opstarten VLP Club


*** Meer info volgt ***